Vuodesta 1933
Etusivu HenkilökuntaHenkilöstö Ilmoittaudu kursseille

Henkilökunta

Palveluhenkisyytemme ja asiantuntevuutemme tulevat varmasti tekemään sinuun vaikutuksen

Nimetön Liikenneopettaja Jani Vilppola. Kokemusta Janilla löytyy mopoista linja-autoihin ja lähes kaikkea siltä väliltä. Jani harrastaa aktiivisesti mm. moottoripyöräilyä ja moottorikelkkailua. Automatkailu euroopassa on harrastuksena kesäisin. Moottoripyöräkerho Oulu MC:n jäsen vuodesta 1990 sekä Haukiputaan moottorikelkkailijoiden jäsen kerhon perustamisesta saakka. Mottoni on ”työ kutsuu ,kun on kutsumus työ”.
Koulumme johtaja Hannu Vilppola on toiminut alalla vuodesta 1969. Hannulla on kokemusta rallista raskaaseen kalustoon. Hannu on palkittu Suomen autokoululiiton hopeisella ansiomerkillä. Moottoriurheilun seuraaminen on tärkeää Hannulle. Kokemusta vaikka muille jakaa.
Liikenneopettaja Jukka Vilppola. Jukalta hoituu opetus moottoripyöristä kuorma-autoon. Jukalla on liikunnalliset elämäntavat. Karting, jalkapallo sekä salilla käyminen ovat lähellä sydäntä sekä tietysti moottoripyöräily. Huumori ei tältä mieheltä lopu. Englannin kielellä tapahtuva opetus onnistuu myös.
Autokoulumme sihteeri Ritva Vilppola huolehtii koulumme juoksevista asioista, ottaa vastaan ilmoittautumiset sekä kyselee kuulumiset ja tietysti valmentaa teoriakokeeseen. Hyvällä syyllä voidaankin todeta, että Ritva on koulumme monitaituri.