Vuodesta 1933
Etusivu OpetusYleistä Ilmoittaudu kursseille

Opetus Oulun Liikennekoulussa

Toimistomme palvelee sinua maanantaista torstaihin klo. 9-17 perjantaina 9-14. Toimistoltamme saat ystävällistä ja henkilökohtaista palvelua sekä laadukkaan opetusmateriaalin helpottamaan opiskeluasi. Palveluumme kuuluu asiapapereiden täyttäminen ja kaytämme sinut teoriakokeessa. Teoriakokeeseen voit harjoitella toimistollamme Suomen Autokoululiiton tarkastamalla ohjelmalla tai netissä meiltä saatavilla tunnuksilla. Voit myös lainata harjoitusohjelmia kotiisi ja opiskella teoriaa rauhassa kotikoneellasi. Valinnanvaraa meillä on. Luokkatilamme ovat ilmastoidut ja moderneilla välineillä annettu opetus on mielenkiintoista seurattavaa.

Oulun liikennekoulussa opetuksesta vastaavat opettajamme ovat kokeneita ja motivoituneita alansa ammattilaisia ja säännöllinen kouluttautuminen kuuluu työnkuvaamme. Olemme 100% perheyritys ja paikallinen toimia. Nimemme taakse kätkeytyy suunnaton määrä osaamista ja taitoa ,joita ei voi jäljitellä. Tämä perustuu vuosikymmenien aikana karttuneeseen kokemukseen.

Aikatauluista:

Koulutamme: MOPO, A1, A2, A, B, BE  ja pimeänajonkursseja. Uudet perusvaiheen face to face B- kurssit  maanantaisin kello 17.00. Netti teoriat voit aloittaa lähes ,joka päivä halutessasi.

Riskikoulutus (ex kakkos vaihe)

Ajokyvyn arvioinnit   

Pimeäajonkursseja ”livenä” järjestämme sopimuksen mukaan syyskuusta maaliskuuhun. Tarkemmat kurssien alkamisajat saat puhelimitse sähköpostitse tai käväisemällä koulullamme.

 • Kursseistamme:
 • Mopokurssit (teoriat ja ajotunnit)
 • A1- kurssi: (kevari kortti) alle 125 cc moottoripyörälle, 4 teoriatuntia ja ajo-opetusta 5 ajotuntia
  ( teoriakoe + ajokoe ).
 • A2- kurssi: aikasemmin A1 5 ajotuntia, 2 tuntia teoriaopetusta.
 • A- kurssi: (iso moottoripyörä) 5 ajotuntia ja 4 tuntia teoriaopetusta .
  ( teoriakoe + ajokoe ).
  Kouluttajamme antaa erittäin pätevää lisäkoulutusta myös kokeneillekin motoristeille.
 • B- kurssi: .(henkilöauto)
 • A > AB.ksi 
 • Ajokieltokoulutus
 • BE (pikku e)– korotukseen ei vaadita erillistä opetusta lainkaan, vain pelkät tutkinnot (Teoria- ja ajokoe). Me tietenkin tarjoamme opetusta ja materiaalit tutkintoa varten ja meiltä voit myös vuokrata kaluston tutkinto ajoon.
 • Riski koulutus 1.7 2018 jälkeen 4 tuntia teoriaa ja 4 tuntia ajoa. Kurssin opein on mahdollista ajaa entistä turvallisemmin ja säästää jopa satoja euroja vuodessa pelkissä polttoainekustannuksissa.
 • Pimeänajonkurssi simulaattorilla TAI  näytöt oikeaalla autolla halutessasi. Sovellutusharjoitukset kohdattaessa ja ohitettaessa ajoneuvoja pimeän aikana. Harjoittelemme kyseisiä asioita käyttäen todellisia maantienopeuksia, sekä annamme hyviä neuvoja, jos autosi rikkoontuu pimeälle tielle etc.

Olemme Suomen Autokoululiiton jäsen.

Suomen Autokoiluliitto