Vuodesta 1933
Etusivu OpetusYleistä Ilmoittaudu kursseille

Opetus Oulun Liikennekoulussa

Toimistomme palvelee sinua maanantaista torstaihin klo. 9-17 perjantaina 9-15. Toimistoltamme saat ystävällistä ja henkilökohtaista palvelua sekä laadukkaan opetusmateriaalin helpottamaan opiskeluasi. Palveluumme kuuluu asiapapereiden täyttäminen ja kaytämme sinut teoriakokeessa. Teoriakokeeseen voit harjoitella toimistollamme Suomen Autokoululiiton tarkastamalla ohjelmalla tai netissä meiltä saatavilla tunnuksilla. Voit myös lainata harjoitusohjelmia kotiisi ja opiskella teoriaa rauhassa kotikoneellasi. Valinnanvaraa meillä on. Luokkatilamme ovat ilmastoidut ja nykyaikaisilla AV-välineillä opetus on mielenkiintoista seurattavaa

Oulun liikennekoulussa opetuksesta vastaavat opettajamme ovat kokeneita ja motivoituneita alansa ammattilaisia ja säännöllinen kouluttautuminen kuuluu työnkuvaamme. Olemme 100% perheyritys ja paikallinen toimia. Nimemme taakse kätkeytyy suunnaton maarä osaamista ja taitoa ,joita ei voi jäljitellä. Tämä perustuu vuosikymmenien aikana karttuneeseen kokemukseen.

Aikatauluista:

Koulutamme: MOPO, A1, A2, A, B, BE  ja pimeänajonkursseja. Uudet perusvaiheen face to face B- kurssit  maanantaisin kello 17.00. Netti teoriat voit aloittaa lähes ,joka päivä halutessasi.

Riskikoulutus 1.7-2018 jälkeen

Pimeäajonkursseja “livenä” järjestämme sopimuksen mukaan syyskuusta maaliskuuhun. Tarkemmat kurssien alkamisajat saat puhelimitse sähköpostitse tai käväisemällä koulullamme.

 • Kursseistamme:
 • Mopokurssit (teoriat ja ajotunnit)
 • A1- kurssi: alle 125 cc moottoripyörälle, 4 teoriatuntia ja ajo-opetusta 5 ajotuntia
  ( teoriakoe + ajokoe ).
 • A2- kurssi: aikasemmin A1 5 ajotuntia, 2 tuntia teoriaopetusta.
 • A- kurssi:  5 ajotuntia ja 4 tuntia teoriaopetusta .
  ( teoriakoe + ajokoe ).
  Kouluttajamme antaa erittäin pätevää lisäkoulutusta myös kokeneillekin motoristeille.
 • B- kurssi: .
 • A > AB.ksi 
 • BE (pikku e)– korotukseen ei vaadita erillistä opetusta lainkaan, vain pelkät tutkinnot (Teoria- ja ajokoe). Me tietenkin tarjoamme opetusta ja materiaalit tutkintoa varten ja meiltä voit myös vuokrata kaluston tutkinto ajoon.
 • Riski koulutus 1.7 2018 jälkeen 4 tuntia teoriaa ja 4 tuntia ajoa joista 1 tunti ajoharjoitteluradalla  Kurssin opein on mahdollista ajaa entistä turvallisemmin ja säästää jopa satoja euroja vuodessa pelkissä polttoainekustannuksissa.
 • Pimeänajonkurssi näytöt ja sovellutusharjoitukset kohdattaessa ja ohitettaessa ajoneuvoja pimeän aikana. Harjoittelemme kyseisiä asioita käyttäen todellisia maantienopeuksia, sekä annamme hyviä neuvoja, jos autosi rikkoontuu pimeälle tielle.

Olemme Suomen Autokoululiiton jäsen.

Suomen Autokoiluliitto